Kaçırılan Sema öğretmen, İstanbul'da bulundu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 26 Ekim 2006 18:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde geçen hafta arkadaşlık teklifini kabul etmediği Mehmet Güvenir tarafından kaçırılan öğretmen, 21 yaşındaki Sema Kayan, İstanbul'da Fatih Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

Şarköy İlçesi'ndeki Hoşköy İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmenliği yapan Sema Kayan, geçen cuma akşamı evinin yakınlarında 2 kişi tarafından kaçırıldı. Mehmet Güvenir, kaçırdığı Sema Kayan'ı İstanbul Fatih'e götürdü. Güvenir, Kayan'ın ailesine telefon açarak, ?Kızını kaçırdım merak etmeyin? dedi.

Sema Kayan'ın Tekirdağ'ın Şarköy ilçesindeki annesi, Sevil Kaya'nın başvurusu üzerine harekete geçen Şarköy ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyon başlattı. Sema Kayan, tutulduğu evde kurtarılırken, Mehmet Güvenir gözaltına alındı.

Anne Sevil Kaya, kızının sağ salim bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, ?Kızımı kaçıran kişiyi ne tanırım ne de daha önce görmüşlüğüm var. Kızım her sabah onun dükkanının önündeki duraktan öğretmenlik yaptığı Hoşköy Beldesi'ne gidiyordu. Orada görüp bu işi planladı herhalde. Yapılan iş tam anlamıyla şehir eşkıyalığıdır. Kızımla telefonda görüştüm. Olan bitene hâlâ inanmıyorum. Kızımın kaçırılmasından dolayı hem ben hem de kızım çok büyük şok yaşadı? diye konuştu.

Sema Kayan'ın amcası Hüseyin Kayan ve dayısı Kaya Gündüz de yeğenlerinin kaçırılmasının ardından ailece çok perişan olduklarını ve yapılan işin mutlaka cezalandırılması gerektiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber