Van'da silahlı saldırıya uğrayan öğretmen hayatını kaybetti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2006 14:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'da geçtiğimiz pazar akşamı uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede bu sabaha karşı hayatını kaybeden İmam-Hatip Lisesi öğretmeni Mehmet Arif Bardak, öğrencileri, meslektaşları ve ailesi tarafından son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan eski Sofubaba Camii'nde kılınan namazın ardından Mehmet Akif Bardak'ın (40) cenazesi büyük bir kalabalık eşliğinde Şabaniye Mahallesi'ndeki Şabaniye Mezarlığı'na getirildi. Öğretmen Bardak, burada öğrencileri, meslektaşları ve ailesinin gözyaşları arasında okunan dualarla toprağa verildi.

Mehmet Arif bardak, geçtiğimiz pazar akşamı eşi ve çocuğuyla Bahçıvan Mahallesi Anadolu Ticaret Lisesi arkasında Ramazan Bayramı alışverişi yaptığı sırada, F.U. isimli şahıs tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Vücuduna 4 kurşun isabet eden ve ağır yaralanan Bardak, tedavi gördüğü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde bu sabaha karşı hayatını kaybetti. 13 yıllık öğretmen olan Bardak'ın, Van İmam-Hatip Lisesi'nde meslek derslerine girdiği, evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi. Silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçan şüpheli F.U'nun yakalanması için polis çalışmalarını sürdürürken, olayın 3 yıl öncesine dayanan bir kız kaçırma konusuyla ilgili olduğu iddia edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber