Antalya Valiliğine mermi sokarken yakalandı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 13 Kasım 2006 13:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Valiliği'ne girerken x- ray cihazının sinyal vermesi üzerine durdurulan 27 yaşındaki Hasan Ekinci'nin cebinde uzun namlulu bir silaha ait 4 mermi bulundu. Ekinci ve adı açıklanmayan eşi gözaltına alındı.

Valiliğin kuzey kapısından saat 11.20'de binaya girmek isteyen Hasan Ekinci, polisi alarma geçirdi. Adı açıklanmayan eşi ile birlikte binaya girmek isteyen Ekinci, kontrol merkezindeki x-ray cihazından geçerken yoğun sinyal üzerine durdurulup üzeri arandı.

Pantolon cebinden uzun namlulu bir silaha ait olduğu belirlenen 4 mermi çıkan Hasan Ekinci, görevli polislerin çağırdığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekibi tarafından Valilik binası alt katındaki boş odada sorgulandı.

İtalya'dan geldiğini ve avcı olduğunu belirten Ekinci, sözkonusu mermileri avlanırken kullandığını, herhangi bir kötü niyetinin olmadığını iddia etti. ?Ben terörist değilim, bana terörist muamelesi yapmayın? diyen Ekinci, sorgudan sonra yakınlarını arayarak durumu bildirdi.

Ekinci, mermileri kullandığı silahın da otomobilinin bagajında olduğunu söyledi. Hasan Ekinci ve eşi, sorgularının devamı için Şarampol Polis Merkezi'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber