Eğitime 1,5 katrilyon liralık hayırsever desteği geldi.

Haber Giriş : 01 Nisan 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?Eğitime yüzde 100 destek kampanyası'' kapsamında Ankara'da okul yapımı ve tamiratını öngören 7 ayrı protokol imzalandı.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in de katılımıyla düzenlenen törende protokol imzalandı. Çelik, kampanya başladığından bugüne kadar 248 okul ile 86 ek bina yapımı ve 147 okulun da tamiratı için hayırseverlerle protokol imzalandığını açıkladı. YÖK üyesi Özgün Ökmen'in başkanı olduğu vakıf da 10. Yıl İlköğretim Okulu'nun onarımını gerçekleştirecek. Bakan Çelik, Ökmen ile protokol imzalarken, ?Bir de YÖK'çülerle anlaşamadığımızı söylersiniz!'' diye espri yaptı.

Nallıhan'da Ahmet Remzi Öntaş Anaokulu, Mamak'ta Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin tarafından Nedim İnal İlköğretim Okulu'nun bahçesinde Gazi Şahin Spor Salonu, Sincan'da hayırsever Özgen Akbilek tarafından babası Selahattin Akbilek adına lise, Yenimahalle'de Ostim İlköğretim Okulu'na ek bina ve spor salonu ve hayırsever Hacı Mehmet Uçar tarafından Güdül Karacaören köyündeki Hacı Mehmet Uçar İlköğretim Okulu'nun ek binası, Rotary Kulübü'nce Mamak'ta Rotary Yeşiltepe İlköğretim Okulu ek binası yaptırılacak.

zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber