Adana'da daha çok meslek lisesi açılacak

ADANA İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Bakanlığın planları doğrultusunda meslek liseleri açmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Nisan 2016 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana'da daha çok meslek lisesi açılacak

Adana Sanayi Odası'nda (ADASO) düzenlenen toplantıda Mesleki ve Teknik Eğitim Okullarının ihtiyaçları, sektörlerin beklentileri, öğrencilerin kariyer hedefleri gibi konular ele alındı.

Müdür Akınar, toplantıda meslek okullarının sorunlarını değerlendirirken "İlimizde mesleki liselere çocuklarımızı nasıl yönlendirebiliriz, bu liselere nasıl nitelikli öğrenci kazandırabilir ve ilgili kurumlara gönderebiliriz, bunların çalışmalarını yürütüyoruz" dedi. Akpınar, meslek liseleri açmaya devam edeceklerini vurguladı.

Toplantıya ayrıca; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Oflaz ve Şube Müdürü Mustafa Zinzirkıran, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Eserce, Adana Ticaret Odası AB Şefi Barış Gökhan Topal, Adana Esnaf Odası Birliği Genel Sekreteri Sema Kartal, Adana İş Kur İl Müdürlüğü'nden Kenan Bildik, Adana Büyükşehir Belediyesinden Sait Altıparmak ve Mesleki ve Teknik Anadolu liseleri ile çok programlı liselerin yöneticileri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber