Tıp Fakültesi öğrencilerine hüzünlü veda

Konya'da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 2 tıp fakültesi öğrencisi için eğitim gördükleri Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde tören düzenlendi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2016 17:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tıp Fakültesi öğrencilerine hüzünlü veda

Kazada hayatını kaybeden Çağdaş Kahveci ve Süleyman İşkal'in cenazesi, hastane morgundan alınarak, törenin düzenleneceği Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Dekanlığı önüne getirildi.

Burada, Süleyman İşkal'in anne ve babası, oğullarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Anne Gülcan İşkal, oğlunun tabutuna dokunarak, "Ben seni beyaz önlükler içinde görecektim, yeşil tabut içinde değil." diyerek gözyaşı döktü. Acılı annenin feryatları, törendekileri duygulandırdı.

Anne İşkal, Çağdaş Kahveci'nin de tabutuna sarılarak, "Kuzum, sana da ağlarım. Ölüm ayıramadı mı? Sana da gözyaşı döküyorum, canlarım." diyerek ağladı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, törende yaptığı konuşmada, iki öğrenciyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

İşkal ve Kahveci'nin eğitimlerini bitirmelerine bir yıl kaldığını belirten Şeker, "Kazada ölen öğrencilerimiz için gözyaşı döküyoruz. Yaralılarımız var. Onlar için de dua edelim, durumu kritik." dedi.

Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından defnedilmek üzere Kahveci'nin cenazesi memleketi Balıkesir, Süleyman İşkal'in naaşı da Konya'nın Akşehir ilçesine gönderildi.

Konya'da 4 tıp fakültesi öğrencisinin bulunduğu otomobil, önce bir araca daha sonra refüjdeki ağaca çarpmıştı. Kazada, öğrencilerden Çağdaş Kahveci (25) ve Süleyman İşkal (26) hayatını kaybetmiş, Fethullah Akbaba (26) ve Muhittin Kılıç (24) yaralanmıştı.

Tıp fakültesi öğrencileri kaza yaptı: 2 ölü, 2 yaralı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber