Babası ile dayısını intihar edeceğini söyleyerek barıştırdı

Manisa'da bir genç yıllardır küs olan babası ile dayısını intihar edeceğini söyleyerek barıştırdı

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 18 Nisan 2016 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Babası ile dayısını intihar edeceğini söyleyerek barıştırdı

Ahmet ÜNSAL

Manisa'da Levent Kaya isimli genç, çenesine dayadığı tüfekle intihar edeceğini söyleyerek babası ile dayısı arasındaki yıllardır süren dargınlığa son verdi.

Yunusemre ilçesi Fatih Mahallesi 4837 Sokakta saat 21.15 sıralarında polis ve mahalleli ilginç bir intihar girişimine tanık oldu. 26 yaşındaki Levent Kaya, evde bulunan av tüfeğini alıp, çatıya çıktı. Babası ile dayısı arasında yıllardır devam eden küskünlüğü bitermek isteyen Kaya, av tüfeğini çenesine dayayıp, "Babam ve dayımın buraya gelip öpüşüp barışmalarını istiyorum. Eğer bu isteğim yerine gelmezse beni bir daha hayatlarda göremezler" dedi.

BİTSİN BU DARGINLIK

Çatıdaki silahlı kişiyi görenler polisi arayıp ihbarda bulundu. İntihar girişimi üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri ve itfaiye gönderildi. Kaya, kendini ikna etmeye çalışan polis ekiplerine babası ve dayısının birbirlerine sarılıp barışmazlarsa intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine polis, baba Mehmet Kaya'yı olay yerine getirdi. Tüfekle intihar girişiminde bulunan Levent Kaya, babasına, "Baba bitsin artık bu dargınlık "diye seslendi.

PATLAYAN TÜFEK YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ

Mehmet Kaya, oğlunun isteğini yerine getirmek için kaynı ile öpüşüp barıştı. Bu sırada tüfeğin aniden patlamasıyla korku dolu anlar yaşandı. Patlamayla bayılan Levent Kaya'nın elindeki tüfek alınıp, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan Levent Kaya'nın sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber