MHP'de dosyalar kabarıyor

MHP'de muhalif genel başkan adayları il il dolaşarak saflarını güçlendirme çalışmalarını sürdürürken, MHP yöneticilerinden alınan bilgiye göre daha önce Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Ogan ve Ümit Özdağ hakkında oluşturulan dosyalardaki veriler gittikçe artıyor.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 10 Mayıs 2016 06:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MHP'de dosyalar kabarıyor

ÖNDER YILMAZ Ankara

MHP Merkez Disiplin Kurulu, muhalif kanattan yapılan açıklamalar, sanal ortamdaki paylaşımları da parti tüzüğü açısından incelemeye aldı. Genel Başkan ve Parti yöneticilerine hakaret, parti politikalarıyla bağdaşmayan açıklamaların tespit edilmesi halinde disiplin süreci başlatılacak.

Genel Merkez yöneticileri şu ifadeleri kullandı: "Daha başından beri parti yöneticilerine ve genel başkanına yönelik hakaret içeren ifadeler, parti politikalarına ters açıklamalar, MHP tüzüğünde yer alan ilkelerle bağdaşmayan çıkışların tamamı ilgili birim tarafından dosyalanıyor. Bunlar incelemeye tabi tutulup disiplin süreci başlatılır elbette. Ancak şu ana kadar herhangi bir disiplin işlemi başlatılmış değil. Ama dosyalarının gittikçe kabardığını söyleyebiliriz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber