Liseli boksör kızdan erkeklere dayak

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 30 Kasım 2006 11:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ORDU'da geçen yıl düzenlenen Türkiye Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası'nda 5'incilik elde eden Nenehatun Kız Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki S.B., iki erkeği dövdü. Kız arkadaşının erkek arkadaşlarını döven S.B., ?Beni sinirlendireni affetmem'' dedi.

Kavga dün saat 10.30 sıralarında Cemal Gürsel Spor Salonu önünde meydana geldi. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası basketbol müsabakalarını arkadaşlarıyla birlikte izleyen Nenehatun Kız Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi boksör S.B., salon çıkışında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası ve Atatürk Lisesi'nde okuyan bir grup kız ve erkek öğrenciyle tartıştı. Kız arkadaşının erkek arkadaşları ile çıkan tartışmanın ardından S.B., yumruklarını konuşturdu. ?Beni sinirlendireni affetmem'' diyen S.B., E.Z. ve V.Y. adlı iki erkek öğrenciyi evire çevire dövdü. Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası'nda Türkiye 5'inciliği olan S.B.'nin elinden dayan yiyen erkekleri, polisler aldı.

Tarafların şikayetçi olması üzerine polisler tarafından gözaltına alınan S.B. ve dayak yiyen erkekler, Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra Şehit Cahit Kaya Polis Merkezi'ne götürülen kavgacı gençler, şikayetlerinden vazgeçince serbest bırakıldılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber