Yurtta hava tahmini...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2006 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyılarıyla akşam saatlerinden sonra Samsun, Ordu ve Artvin çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, akşam saatlerinden itibaren Rize ve Hopa çevrelerinde etkili olması bekleniyor. Sabah saatlerinde yurdun iç kesimlerinde sis görülecek, rüzgar, yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında yurt genelinde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu, yurdun doğu kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek. Bazı illerin beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şu şekilde tahmin ediliyor:

Ankara: Az bulutlu ve açık (Sabah saatlerinde il genelinde sis görülecek) 12

İstanbul: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sarıyer, Kumköy ve Beykoz çevreleri kısa süreli ve hafif olmak üzere yağmurlu (Rüzgar, il genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek) 12

İzmir: Az bulutlu ve açık (Rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek) 16

Adana: Az bulutlu ve açık 20

Antalya: Az bulutlu ve açık 21

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu 12

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 12

Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 4

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 14

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber