Yine bir lise ve yine kanlı bir kavga...

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 01 Aralık 2006 16:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

OKULLARDA giderek artan şiddet olaylarından sonuncusu Denizli Lisesi'nde yaşandı. İddiaya göre, tuvalete girme sırası yüzünden çıkan tartışma, daha sonra iki öğrenci grubu arasında kavgaya dönüştü. Bir öğrenci bıçakla yaralandı, bir öğrenci dayak yedi. Her iki öğrenci hastanede tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Denizli'nin en köklü eğitim kurumu olarak gösterilen Denizli Lisesi'nde meydana geldi. Lise son sınıf öğrencileri R.A. (18) ile İ.G. (17), iddiaya göre tuvalete girme sırası yüzünden tartıştı. Hırslarını alamayan iki öğrenci, kavga etmek üzere de bir saat sonrası için randevulaştı. R.A. ile İ.G. bir saat sonra, yanlarında arkadaşlarıyla birlikte, randevu yeri olan okulun kapısının önüne geldi. Kapının önünde devam eden sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İki öğrenci grubunun kavgası sırasında R.A. sağ bacağından bıçaklandı. İ.G. da yediği tekme ve yumruklarla başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

İki öğrenci ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, 10 öğrencinin karıştığını belirlediği kavga sırasında R.A'yı kimin bıçakladığını araştırmaya başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber