İstanbullular'ı fıtık etmiştiniz

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 12 Aralık 2006 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan "Kadir Topbaş, gölgedir, gerçek başkan Başbakan Tayyip Erdoğan'dır" sözlerine, "En iyi hakem halktır. Ama 'Biz çok daha iyi yapıyorduk' derseniz biz de çok şey söyleriz. Yeşil alanları imara açma konusunda dökümanları ortaya koyarsak mahcup olursunuz" dedi.

BİZİM DE ETEĞİMİZDE TAŞ VAR

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde konuşan Topbaş Baykal'ın Başbakan Erdoğan, İstanbul ve kendisine yönelik eleştirilerine cevap vererek şunları söyledi: "Paraysa para, yetkiyse yetki, hükümet arkamızda. Hükümetin desteği İstanbul için bir şans. Bundan yüksünmemek gerek. Gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz. Bizim de eteğimizde çok taş var ama yerel yönetimler üzerinden siyaset yapılmasın. Siyaset Ankara'da, Meclis'te yapılır."

HALK BEL FITIĞI OLMUŞTU

"Sayın Sözen döneminde İstanbul'un nasıl yönetildiğini biliyoruz. Her aileden bir kişi su taşımaktan bel fıtığı oluyordu. Şimdi biz Kocaeli'ne su veriyoruz. Seçim dönemiyle kısıtlanmış siyaset yapmıyoruz. Çöp yığınlarını hatırlayın. Hava kirliliğini yaşadık. Baykal, Taksim-4.Levent Metrosu'nun 10 kilometresini Sözen yaptı diyor. O hattın yüzde 23'ü Sözen döneminde yapıldı."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber