'İhanetin belgeleri'

Mardin ve Erzurum'da cemaat evlerinden hem PKK hem de FETÖ dokümanları çıktı. Aramalarda FETÖ'nün şifre olarak kullandığı 1 dolarlar da ele geçirildi. Hain ittifak aynı evde buluştu

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 15 Ağustos 2016 08:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'İhanetin belgeleri'

Terör örgütlerinin hain ittfakı Mardin Midyat ve Erzurum'daki operasyonlarda deşifre oldu. Midyat Cumhuriyet Başsavcılığınca tarafından öğretmen ve sağlık çalışanlarının da bulunduğu şüphelilerin PKK terör örgütü propagandası yaptıkları ihbarı üzerine soruşturma başlatıldı. 30 kişi hakkında yakalama kararı verilirken bu kişilerden 23'ü gözaltına alındı.

İŞTE FETÖ İLE PKK'NIN DARBE ANLAŞMASI

Aramalarda, PKK terör örgütüne ait dokümanlarla FETÖ'de örgüt üyelerinin şifre olarak kullandığı "F" serisi 1 dolarlık banknotlar bazı evlerde ise hem PKK hem de FETÖ'ye ait örgütsel dokümanlar bulundu. Öğretmen A.D, doktor M.S'nin evinde ise hem PKK hem de FETÖ'ye ait dokümanların bulunması dikkati çekti. M.A ile M.B'nin evlerindeki aramalarda 1 dolar ile PKK dokümanları yakalandı. Diğer şüphelilerle ilgili soruşturma kapsamındaki aramalarda ise PKK ve FETÖ dokümanları yakalandı. Savcılık, her iki örgüt arasındaki bağlantının ortaya çıkarılması için soruşturmayı derinleştirme kararı aldı. Erzurum'da da PKK/KCK'ya yönelik Karayazı ilçesinde düzenlenen operasyonda FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yazıp imzaladığı kitaplar bulundu. Operasyonda PKK üyesi M.Ş, D.K. ve K.P. gözaltına alındı. Evlerdeki aramalarada K.P.'nin evinde Fetullah Gülen imzalı "İrşat Ekseni" ve "Sonsuz Nur" isimli kitaplar bulundu.

NAZİF KARAMAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber