Polisi tehdit ve hakarete 3 tutuklama

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2006 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ESKİŞEHİR'deki bir içkili restoranda kavga çıkaran 3 kişi, olay yerine gelen polisleri tehdit edip hakarette bulunanca gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 3 zanlı da tutuklandı.

Sivrihisar Caddesi'ndeki Eskişehir Pasajı'nda bulunan Serhat Restoran'da önceki akşam meydana gelen olayda, işyeri sahibi 39 yaşındaki Yılmaz Hamakkaya ile müşterilerden 30 yaşındaki Hakan Murat Tekdağ, 26 yaşındaki Hüseyin Adnan Tekdağ ve 35 yaşındaki Fuat Başyiğitler arasında tartışma çıktı. Kısa sürede tartışma kavgaya dönüşünce polis çağırıldı. Olay yerine gelen polisler kavgayı daha fazla büyümeden önledi.

Kavgaya karışan Hakan Murat Tekdağ, Hüseyin Adnan Tekdağ ve Fuat Başyiğitler polislere ?Siz kim oluyorsunuz? Biz arkadaşımızı almadan buradan bir yere gitmeyiz. Sizinle sivilken görüşeceğiz. Cinayetten cezaevinden çıktık, sizin için de 3- 5 ay yatarız? diye tehdit edip hakarette bulundu. Bu 3 kişi daha sonra restoranın camlarını kırdı.

Gözaltına alınan zanlılar görevli polislere hakaret ve tehdit suçundan sevk edildikleri adliyeye çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber