Trafik kazası yapan polis memuru şehit oldu

Trafik kazasında şehit olan polis memuru törenle memleketine uğurlandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2016 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trafik kazası yapan polis memuru şehit oldu

Merkezefendi ilçesinde Yunus timinde görevli polisin kullandığı motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu şehit olan polis memuru, memleketine uğurlandı, törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli yunus timi ekiplerinden Mahmut Sarıtaş (30) için Denizli Emniyet Müdürlüğünde tören düzenledi.

Törene, Şehit polis memuru Sarıtaş'ın eşi Günnur Sarıtaş 3,5 yaşındaki oğlu Furkan, babası Türkileri Sarıtaş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Vali Vekili Ali Cengibozan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, diğer protokol üyeleri ile meslektaşları katıldı.

Şehit polis memuru Sarıtaş'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, katafalka konuldu, öz geçmişi okundu.

Törende konuşan Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, bundan önceki şehitler gibi uğruna canlarını verdikleri bu kutsal vatan topraklarında şehit olarak yatan binlerce meslektaşları olduğunu dile getirerek "Üzerinde yaşadığımız bu topraklar, tarih boyunca çok sayıda şehit kanıyla sulanmıştır. Bu uğurda ecdadımız canlarını vermiş, bu ülkeyi bizlere emanet etmiştir. Bizler de bu kutsal emanete sahip çıkarak görevimizi yapacağız. Ülkemizin huzuru ve güvenliği için görevi başında şehit olan meslektaşımıza Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine ve değerli yakınlarına başsağlığı dilerim." dedi.

Okunan duanın ardından, şehit polis memuru Sarıtaş'ın naaşı toprağa verilmek üzere Manisa'nın Salihli ilçesine uğurlandı.

Eşinin naaşının karşısında selam duran Günnur Sarıtaş, tören sırasında oğlunu omzuna alarak gözyaşı döktü.

Şehit eşini ve yakınlarını Bakan Zeybekci ve diğer protokol üyeleri teselli etmeye çalıştı.

Yunus timlerinde görevli polis memuru Mahmut Sarıtaş'ın kullandığı motosiklet, dün gece Hasan Gönüllü Bulvarı'ndan Bereketli istikametine giderken S.A. (30) idaresindeki 20 B 2889 plakalı otomobille çarpışmış, ağır yaralanan Sarıtaş, Servergazi Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen şehit olmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber