Gökçek müteahhidiyle önce umreye şimdi de hacca...

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 28 Aralık 2006 08:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, aylardır başkent trafiğini felç eden Atatürk Bulvarı ile Cinnah Caddesi'nde inşaatları devam eden alt geçidin müteahhidi Namık Tanık ile birlikte hacca gitti.

Gökçek'in hac seyahatine, eşi Nevin Gökçek ile alt geçit müteahhidi Namık Tanık'ın yanı sıra, bürokratları da katıldı. Salı günü Ankara'dan ayrılan hac ekibinde, ASKİ Genel Müdürü İhsan Fincan, ANFA Genel Müdürü Hilmi Gökçınar, Gökçek'in Özel Kalem Müdürü Fevzi Özdemir de yer aldı. Gökçek'in, hacca gittiğinin bilinmesini istemediği öğrenildi. Bu nedenle Gökçek'in nerede olduğuna ilişkin sorulara ilgililer, "Ankara dışında", "Yurtdışına çıktı" ya da "Eşinin memleketi Akçakoca'ya gitti" yanıtını veriyorlar.

TAAHHÜDÜNE UYMADI Gökçek ile birlikte hacca giden müteahhit Namık Tanık, Ankara Beton Boru ile Nata İnşaat şirketlerinin sahibi. Yapımına ağustos sonunda başlanan alt geçitler, Gökçek'in "15 Aralık'ta açılacak" taahhüdüne rağmen henüz tamamlanamadı. Namık Tanık'ın yine Gökçek ile birlikte bu yılın ilk yarısında Umre yaptığı da öğrenildi.

200 BİN YTL BAĞIŞ YAPMIŞTI Aynı zamanda Ankara Sanayi Odası (ASO) Meclis Üyesi olan Namık Tanık, Etlik'te inşaatı süren Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin de müteahhidi. Bir süre önce Sincan'da en yüksek Kurumlar Vergisi ödeyen mükellefler arasında yer alan Tanık, Çankırı'ya üniversite kurulması için düzenlenen gecede yaptığı 200 bin YTL'lik bağışla da gündeme gelmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber