Aile Bakanlığı, görevde yükselme tercih sonuçlarını açıkladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı memurlar.net'te yayımlanan 4. açık mektuptan sonra, görevde yükselme tercih sonuçlarını açıkladı

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 10 Ekim 2016 13:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aile Bakanlığı, görevde yükselme tercih sonuçlarını açıkladı

Memurlar.net olarak bugün, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında yaşanan, görevde yükselme tercih sonuçlarının gecikmesini ele almıştık. Söz konusu haberde, OHAL sürecine rağmen diğer kurumlarda iş ve işlemlerin yürüdüğüne dikkat çekmiştik.

Bakanlık yetkililerini, çağrıya duyarsız kalmayıp, sonuçları bugün itibariyle açıkladı.

İŞTE BAKANLIĞIN AÇIKLAMASI

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Tercihlere Göre Yerleştirme Sonuçları

Bakanlığımız merkez, taşra ve döner sermaye teşkilatında görev yapan personelin hizmet gerekleri, liyakat ve kariyer ilkeleri ile kıdem ve sınav sonuçları esas alınmak suretiyle görevde yükselme ve unvan değişikliğine ilişkin öğrenim, sınıf ve kadro durumları gözetilerek ve personelin istek ve talepleri dikkate alınarak, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 19 Mart 2016 tarihinde saat:14:00'da Ankara'da yapılmıştır.

Tercihler "30/06/2016 - 25/07/2016" tarihleri arasında İl Müdürlüklerince yetkili olan PYS görevlileri tarafından Personel Yönetim Sistemi üzerinden "Tercih Bildirim Formu" ile elektronik ortamda alınmıştır.

Başarı puanı ve tercihlere göre yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı tercihlere göre yerleştirme sonuçlarını öğrenmek için TIKLAYINIZ

Not:

Kuruluş Müdürü ve Şube Müdürü, sözlü sınavı duyurusu ve sözlü sınav tarihleri ayrıca duyurulacaktır. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümleri gereği görevden uzaklaştırılan personel tercih sonuçları daha sonra açıklanacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber