Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kimlik kartını aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memleketi Rize'de yeni kimlik kartını aldı. Gelecek yıl tüm illere yaygınlaştırılması planlanan kimlik kartları, 10 yıllık kullanım ömrüne sahip olacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2016 16:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kimlik kartını aldı

- "Çipli kimlik kartlarını aldılar"

Konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a İçişleri Bakanlığınca hazırlanan çipli kimlik kartları, Bakan Süleyman Soylu tarafından takdim edildi.

Erdoğan, daha sonra beraberindeki TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve bakanlarla beraber yapımı tamamlanan eserlerin toplu açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı gerçekleştirirken alandakilere "Diliniz dert görmesin. Rabbim birliğinizi daim etsin. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız." diyerek eserlerin hayırlı olmasını temenni etti.

Törene ayrıca TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, milletvekilleri, Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber