İşte Erdoğan'ın 'Çok güldüm' dediği o haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Foreign Policy'in Demirtaş için kullandığı 'Kürt Obama' ifadesine çok güldüğünü söyledi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Kasım 2016 17:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İşte Erdoğan'ın 'Çok güldüm' dediği o haber

Uzun yıllardan beri terör örgütü listelerinde olmasına rağmen PKK'ya sahip AB üyesi ülkeler Demirtaş'ın tutuklanmasına da en büyük tepkiyi gösterirken, Batı basını da Demirtaşı sayfalarına taşıdı.

"KÜRT OBAMA" BENZETMESİ

Foreign Policy, Demirtaş'ın tutuklanması ile ilgilli yayınladığı bir yazıda dikkat çekici ifadelere yer verdi. Demirtaş'ı ABD Başkanı Obama'ya benzeten Foreign Policy,"Kürt Obama tutuklandı" derken,Demirtaş'ın tutuklanma nedeninin de Erdoğan'ın iktidara tutunmasına meydan okuması olduğunu iddia etti.

ERDOĞAN: OBAMA BENZETMESİNE ÇOK GÜLDÜM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı konuşmada bu benzetmeye değinerek, "Terör örgütüne verdikleri destek nedeniyle ifade vermek için gözaltına alınan ve tutuklanan milletvekilleri için batıdan verilen tepkileri görüyoruz. Batının medyası da Allah ne verdiyse döşemişler. Tutuklanan eş başkanlardan birine yapılan Obama benzetmesine de çok güldüğümü söylemek isterim. " dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber