Meclis kafeteryasındaki hırsızlığa soruşturma

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2007 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM İletişim Daire Başkanlığı, Meclis kafeteryasındaki hırsızlıkla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, TBMM Ziyaretçi Kabul Salonunda bulunan ve özel sektör tarafından işletilen kafeteryaya, hafta sonunda camı ve kapısı zorlanarak hırsızlık girişiminde bulunulduğu hatırlatıldı. Açıklamada, şöyle denildi:

?Bugün sabah saatlerinde görevli polis memurlarının salon içerisinde ve dışında yapmış oldukları güvenlik aramasında, kafeterya camlarının zorlanarak, buraya ait çay ocağına girildiği ve içeride bulunan lösemili çocuklar yararına toplanan bağış kutusundan tahminen 20 YTL civarında paranın alındığı, yazar kasa ve bağış kutusunda bulunan bozuk paralara dokunulmadığı tespit edilmiştir.

TBMM Başkanlığının talimatları doğrultusunda olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmıştır. Ayrıca LÖSEV'e ait yardım kutusu yenilenerek TBMM Başkanlığı tarafından 200 YTL bağış yapılmıştır.?


TBMM kafeteryasında bulunan LÖSEV kutusundaki paralar çalındı.

Kimliği belirlenemeyen kişiler hafta sonu, ziyaretçilerin alındığı bölümde bulunan kafeteryanın camını kırarak içeri girdi.

Kafeteryanın kasasını zorlayan ancak açamayan şahıslar, kasanın yanında bulunan LÖSEV'e ait bağış kutusundaki parayı çaldı. Hırsızlar, kutu içindeki kağıt paraları alırken, aldıkları bozuk paraların bir kısmını ise yere döktü.

Polis, hırsızların kimliğini tespit etmek için, olay yerinde parmak izi araştırması yaparken, kırılan cam da takıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber