Yolsuzluk diz boyu: İşte dün ortaya çıkanlar...

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 11 Şubat 2007 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gün geçmiyor ki Türkiye'nin bir yerinden yolsuzluk ve dolandırıcılık haberi gelmesin. İşte dün ortaya çıkanlar:

BALIKESİR: Yaşlı ve hasta vatandaşları, kendilerini "Sağlık Bakanlığı görevlisi" ve "doktor" olarak tanıtarak dolandırdıkları iddia edilen 25 kişi gözaltına alındı. Zanlıların hesaplarına ve araçlarına el konuldu. Yetkililer, zanlıların son 6 ayda yaklaşık 1000 kişiyi "hileli satış" yoluyla 300 bin YTL dolandırdıklarını tespit ettiklerini, diğer illerdeki mağdurlar da dikkate alındığında olayın mali boyutunun çok büyük olduğunu söyledi.

KOCAELİ: Karayolu nakliye sektöründe fazla tonajla ilgili rüşvet almak, rüşvet vermek ve aracılık iddiasıyla gözaltına alınan 39 kişi adliyeye sevk edildi. Bu kişilerden 30'u polis.

BURSA: 1. Sulh Ceza Mahkemesi mübaşiri Muharrem E., "iş takibi karşılığı rüşvet aldığı" ihbarı üzerine gözaltına alındı. Olaya karıştığı ileri sürülen 19 kişi daha yakalandı.

İZMİR: Aliağa ve Foça ilçelerinde, nakliyat firması sahipleri ve şoförlerini tehdit ederek haraç aldıkları iddiasıyla yakalanan 18 kişi adliyeye sevk edildi. Şebeke, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 9.5 ay süren istihbarat ve teknik takibi sonucu yakalandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber