Erdoğan'dan Alaçatı'ya yeni bir havalimanı müjdesi

Meydandaki vatandaşlara "Bizden önceki iktidarlar bu İzmir'e ne yaptılar?" diye soran Erdoğan, "Biz devamlı eser ürettik. Şimdi Alaçatı'da yeni bir havalimanı planlıyoruz.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2017 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan'dan Alaçatı'ya yeni bir havalimanı müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen "İzmir Buluşması"na katılarak, vatandaşlara hitap etti.

"Alaçatı'da yeni bir havalimanı planlıyoruz"

Meydandaki vatandaşlara "Bizden önceki iktidarlar bu İzmir'e ne yaptılar?" diye soran Erdoğan, "Biz devamlı eser ürettik. Şimdi Alaçatı'da yeni bir havalimanı planlıyoruz. İzmir'e yapılan o kadar çok hizmet var ki hepsini anlatmaya kalksak buna gün etmez. İnşallah 16 Nisan'dan sonra bu hizmetler katlanarak artacak. Beydağı Barajı'nı yaptık mı, yaptık. İzmir'in suyu yoktu, İzmir'e suyu biz getirdik. Aslında bu Büyükşehir Belediyesinin görevi." diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan, yeni yönetim sistemiyle İzmir'e yapılacak yatırımları kesintiye uğratacak tehdit ve tehlikeleri ortadan kaldırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu, yeni sistemin ardından bir milletvekilinin çıkıp bakana soru soramayacağını söylüyor. Senin soru sormana gerek yok. Sen yazılı soru önergesini vereceksin ve yazılı soru önergene de aynı şekilde yazılı cevap verilecek. Kaldık ki rahmetli Turgut Özal'ın güzel bir tespiti vardı; 'Şu anda parlamento ile bakanlar arasında ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Çünkü bakanlar daha çok kendi illerine ağırlık veriyorlar. Ondan dolayı da sıkıntı yaşanıyor.' diyordu. Gerçi benim bakanlarımda hamdolsun böyle bir şey olmadı ama yine de biraz zaman zaman olmuyor değil. Fakat bütün bunlara rağmen biz bunları aştık. 81 vilayetimizi aynı eşitlikte ele aldık."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber