Hastaneye 20 metre uzakta kalp krizi geçirdi, polis hastaneye götürmedi, can çekişip öldü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2007 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da yolda alacaklıları tarafından dövülen 51 yaşındaki Niyazi Taşpınar, Özel Üniversal Hastanesi Acil Servisi'ne 20 metre uzakta kalp krizi geçirdi. Taşpınar, ambulans beklenirken öldü. Taşpınar'ı dövdüğü öne sürülen 17 yaşındaki S.Ü. ve 32 yaşındaki Ömür Yel gözaltına alındı.

Olay, Atatürk Caddesi'ndeki Özel Üniversal Hastanesi'nin önündeki belediye durağında saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Durakta otobüs bekleyen Niyazi Taşpınar, iddiaya göre geçen Kurban Bayramı öncesi kurban satacağını söyleyerek 150 YTL aldığı S.Ü. ve Ömür Yel ile karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışmada Taşpınar, belindeki bıçağı çekerek S.Ü. ve Yel'e doğru sallayıp kaçmak istedi.

Taşpınar'ı yakalayıp elindeki bıcağı alan S.Ü. ve Yel, dövmeye başladı. Olay yerine gelen polisin müdahale ettiği kavga sırasında Niyazi Taşpınar, kalbinin sıkıştığını belirterek ilaç içti. Taşpınar, bir süre sonra göğsünü tutarak yere yığıldı. Polisler, 112 Acil Servis'ten ambulans istedi.

ÖZEL HASTANEYE GÖTÜRÜLMEDİ

Yoğunluk nedeniyle ambulansın geç kalmasına rağmen, iddiaya göre polis ve çevrede toplananlar Taşpınar'ı özel hastaneye götürme gereği duymadı. Yaklaşık 10 dakika yerde kıvranan Taşpınar, acil servis ekibinin olay yerine ulaştığı sırada öldü. Taşpınar'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, olayla ilgili S.Ü. ve Ömür Yel gözaltına alındı.

Zanlılar verdikleri ilk ifadelerinde Niyazi Taşpınar'ın kendilerine koyun satmak için 150 YTL aldığını ileri sürerek, ?Bayram öncesi bizden parayı aldı. Ancak koyun getirmedi. Bir daha görüşemedik. Telefonlarımıza çıkmıyordu. Biz de yolda karşılaştık. Paramızı isteyence bize bıçak çekti. Aramazda kavga çıktı. Daha sonra kalp krizi geçirip öldü'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber