Pop Star yarışmasında ilçeyi tanıtan müftüye ziyaretçi akını

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2007 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

POP STAR YARIŞMASINDA İLÇEYİ TANITAN MÜFTÜYE ZİYARETÇİ AKINI

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Müftüsü Adnan Zeki Bıyık, Pop Star yarışmasından sonra döndüğü ilçede ziyaretçi akınına uğradı.

Bir süre önce Hakkari'deki Vergi Haftası etkinliklerinde memurların oluşturduğu koroyu yöneten ve diğer taraftan ise kendi tarzından hareketli şarkılar seslendirerek gündeme gelen ilçe Müftüsü Bıyık, ulusal televizyonların ilgisini çekmişti. Pop Star yarışması düzenleyen bir televizyon kanalın davetlisi olarak programa katılan Bıyık, seslendirdiği şarkılar ile yarışma jürileri Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş ve Armağan Çağlayan'dan tam not almıştı. Televizyon kanalında Irak'ın sıfır noktasında bulunan Çukurca İlçesi'ni de tanıtan Müftü Bıyık, önceki gün döndüğü ilçede sevgi gösterileri ile karşılandı. Müftünün geldiğini öğrenen ilçe sakinleri ve öğrenciler müftülüğe akın ederek müftüyü makamında ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Adnan Zeki Bıyık, sınırda bulunan ilçede yaşamak ve görev yapmanın onur verici olduğunu belirtti. İlçedeki herkesle dayanışma içerisinde olduğunu anlatan Bıyık, "İnsanlar burada huzurlu. Bizleri de çok seviyorlar. Bizler burada bir taraftan din görevimizi diğer taraftan sosyal etkinliklerde vatandaşlarımıza hizmet sunuyoruz. İnsanlar sanata karşı çok duyarlı. Yapılan sanata karşı saygı gösterip ve onu öğrenip kavramak için caba içerisinde bulunmaktadırlar. İlçede hizmet etmek gerçekten çok güzeldir. Türkiye'nin en ücra köşesinde olsa da burası da bizim vatanımız. Bizlerin memleket seçmek gibi bir lüksümüz olamaz. Vatansever olan bir insan için yer önemli değil" şeklinde konuştu.

İlçe sakinleri ise, sempatik ve cana yakın olan müftünün kısa sürede ilçe sakinlerin gönlünde taht kurduğunu belirterek, ulusal televizyon kanallarında bir taraftan şarkı söyleyip diğer taraftan ise ilçeyi tanıttığını belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber