Yaralı polis oğlunu gördü, kalp krizinden öldü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 16 Mart 2007 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'da 3 gün önce kovaladıkları bir kişinin otomobille çarpması sonucu sağ ayağı kırılan 35 yaşındaki polis Mürtezam Ateş'in yaralı halini görüp üzülen babası 65 yaşındaki Mehmet Ateş, kalp krizi geçirip öldü.

12 Mart gecesi saat 20.30 sıralarında Belediyeevleri Mahallesi'nde bir kişinin tabancayla ateş ettiği ihbarı yapılan Mustafa Çelik yönetimindeki 01 PK 287 plakalı otomobil, vatandaşların ihbarı üzerine takibe alındı. Dr. Ahmet Sadık Bulvarı ile Mavi Bulvar kavşağında durdurulmak istenen otomobilin sürücüsü, polisin ?dur' ihtarına uymayıp kaçtı. Destek veren diğer ekiplerin de gelmesiyle aracın geçeceği kavşaklarda önlem alındı. Bu arada, Mürtezam Ateş de meslektaşları ile birlikte Dr. Ahmet Sadık Bulvarı'ndaki yolu kapattı. Bu kavşaga gelen otomobil yine durmayıp, önce önde giden 18 yaşındaki Hasan Turan'ın kullandığı 33 AY 4 plakalı otomobile, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu da yolu kapatan Asayiş Ekipler Amirliği'nde görevli polis memuru Mürtezam Ateş'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan polis yaralandı. Adana Numune Hastanesi'ne götürülen ve sağ ayağında kırık olduğu anlaşılan polis memuru, Ortopedi Servisi'nde tedavi altına alındı. Zanlı ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yaralı polis oğlunu dün akşam ilk kez hastanede ziyaret eden baba Mehmet Ateş, oğlunu bu durumda görünce üzüldü. Servisten çıkarken fenalaşıp, kalbini tutan baba, aşağı indiğinde ise yere düştü. Acil serviste müdahale edilen baba Ateş'in kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Ancak, çabalara rağmen kurtarılamadı. Mehmet Ateş'in cenazesi hastane morguna konulup, bu sabah da yakınlarına teslim edilerek, Emniyet Müdürlüğü'ne ait bir ambulansla memleketi Diyarbakır'a götürüldü. Yakınları, yaralı polise babasının öldüğünü söylemedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber