İşte FETÖ'nün atası 'Kadiyaniler'

Hilal Kaplan bugünkü yazısında Fetullahçı Terör Örgütü ile büyük benzerlikler taşıyan Kadiyanilerin gerçek yüzünü anlattı. 1800'lü yılların sonlarında Mirza Gulam Ahmet Kadiyani tarafından Hindistan'ın Pencap eyaletinde kurulan tarikat, teröristbaşı Gülen gibi örgütü Mehdi ve Mesih hezeyanları ile kandırıyor

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 04 Ağustos 2017 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İşte FETÖ'nün atası 'Kadiyaniler'

İŞTE HİLAL KAPLAN'IN BUGÜNKÜ YAZISINDAN BAZI BAŞLIKLAR

Nobel ödülü alan "ilk Müslüman bilim adamı" Prof. Abdüsselam'ın, Birleşmiş Milletler Adalet Divanı Başkanlığı yapmış Sir Zaferullah Han'ın, "ilk Oscar ödülünü alan Müslüman aktör" Mahershala Ali'nin de Kadıyani olduğunu göz önünde bulundurursak, küresel güçlerin Kadıyanilere olan onayının derinliğini daha net görebiliriz. Kadıyanilerin, geçtiğimiz hafta 30.000 kişiyle İngiltere'de yaptıkları toplantının da bir gövde gösterisi olarak parlatıldığını not düşelim. Sloganlarından biri "Herkesi sevin, kimseden nefret etmeyin" olan Kadıyanilerin aslında "işgalcilerinizi/ sömürgecilerinizi sevin" demek istediğini anlamak için tarihlerine kısa bir bakış yeterlidir.

Hülasa, FETÖ veya Tahir-ül Kadri gibi yapılanmaların çıkış noktasını ve motivasyonlarını Kadıyanilere kadar sürmek mümkündür ve bu örgütlerin hepsi aslında emperyalizme geçit verip, sömürgeciliğe hizmet etmek amacıyla toplumları ifsad etmeye matuf olarak desteklenmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber