Erdoğan YÖK'ü yavru muhalefete benzetti

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 07 Nisan 2007 08:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale'deki TOKİ konutlarının anahtar teslim töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, isim vermeden YÖK'ü eleştirdi. Erdoğan, "Biz neyle meşgulüz, yavru muhalefet türü takımlar neyle Ne meşgul? Biz hizmete, onlar lafa devam. Türkiye'yi kısır döngüye hapsediyorlar" dedi

YÖK bildirisinin ardından ilk kez konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Hiç kimse görmek istemeyen kadar kör, duymak istemeyen kadar sağır değildir. Bu yüzden siyaseti bir kör dövüşüne çeviriyor, Türkiye'yi kısır döngüye hapsediyorlar. Çözüm yerine çözümsüzlük, huzur yerine kriz üretiyorlar. Biz onları düştükleri bataklık içerisinde kendi hallerine bıraktık" dedi. Erdoğan, isim vermeden YÖK'ü de eleştirerek, "Biz neyle meşgulüz, anamuhalefet ve yavru muhalefet türü takımlar neyle meşgul? Biz hizmete devam, onlar lafa devam" diye konuştu.

SENİ GÖRMEK İSTİYORUZ

Başbakan Erdoğan, dün Kırıkkale Nur Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra, toplu açılış törenlerine katıldı. Konuşmaların ve açılışın yapıldığı meydanda bir binaya asılan, "Seni orada görmek istiyoruz", "Yiğit gölgesinde yiğit saklanır" pankartları dikkat çekti. Bugün Karadeniz Sahil Yolu'nun açılacağını ve açılışlara yetişmekte zorluk çektiklerini belirten Erdoğan, "Milletimizin bizden istediği adalet ve kalkınma taleplerini yerine getirip, emek, değer ve istikrar yaratıyoruz. Türkiye'yi müreffeh yarınlara kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber