Notebook'ta PC konforu...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2007 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilgisayar aksesuarları markası Logitech, Notebook'ları PC gibi kullanmayı sağlayacak klayveli Notebook yükseltici standı Alto'yu pazara sundu.

Logitech'ten yapılan açıklamada, Alto'nun, bir kitap gibi açıldığı, Notebook ekranını göz hizasına göre ayarlayıp kullanıcıları dar Notebook klavyelerinin yaşadığı zorluklardan kurtardığı belirtildi.

Açıklamada, Logitech Alto'nun, bir tarafında entegre tam bir klayve, diğer tarafında ise Notebook için açılı bir düzlem bulunan bir sistemden oluştuğu ifade edilerek, söz konusu klavyenin, insanlara masaüstü PC'de kullanmaya alışkın oldukları bir klavye deneyimi yaşattığı kaydedildi.

Klavyenin, sayı tuşları, medya paneli ve standart tuş dizilimine sahip olduğunu belirtilen açıklamada, Logitech Alto'nun kurulumunun 30 saniyeden kısa sürdüğü ve satış fiyatının 119 dolar artı KDV olduğu bildirildi.

Logitech Klavye ve Masaüstü Ürünler Pazarlama Müdür Yardımcısı Denis Pavillard, oturur vaziyette uzun süre kullanıldığında insanların masaüstü PC'nin yüksek monitörü ve tam boy klavyesinin sunduğu rahatlığı notebook PC'de yakalayamadığını, Logitech Alto Notebook standının rahatlık sorununu çözdüğünü ve kullanılmadığında kolaylıkla katlanıp kaldırılabildiğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber