Kuğulu alt geçidi kapanacak mı?

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2007 20:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kuğulu Kavşağı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararını hukukçulara inceletttiğini söyledi.

Gökçek, yaptığı yazılı açıklamada, Kuğulu Alt Geçitleri'yle ilgili tartışmalara açıklık getirdi. Çankaya Belediyesi'nin başvurusu üzerine, Kuğulu Alt Geçitleri'yle ilgili yürütmeyi durdurma kararı alındığını anımsatan Gökçek, kararı hukukçulara incelettiğini söyledi.

VATANDAŞ SIKINTI ÇEKERSE SORUMLUSU BEN DEĞİLİM

Melih Gökçek, kararın bölgedeki ağaçlarla ilgili ilgili olup olmadığını yorumlatmaya çalıştıklarını belirtti. Gökçek, "Bu sefer de ?niye yolu kapatmadınız' denilebilir. Muhtemelen kararın sonucunu, yani nasıl bir uygulama istendiğini mahkemeye soracağız. Onların cevabına göre davranacağız. Ama mahkemenin kararı sonrasında vatandaş sıkıntı çekerse onun sorumlusu ben değilim ? dedi.

Gökçek, Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın, ?Kuğulu Kızılay'a kadar yaya bölgesi olsa daha iyi olur? şeklindeki önerisini ise şöyle değerlendirdi:

?Ben ne diyeyim. Çankaya Belediyesi'nin 7 aydır tek icraatı, Kuğulupark ile yatıp Kuğulupark ile kalkmak. Vatandaşlar herhalde bundan sonra apartmanların tepesinden, yukarılardan helikopterle geçecek. Bir ara Kuğulupark'ın etrafını çitle çevirdiler. Sonra kamyon getirip koydular. Daha Sonra suç işlediklerini anlayıp geri kaldırdılar. Ağaçları etiketliyoruz dediler. Kuğulu'da lağımlarını patlattılar, hepsini haber yaptırdılar. Burada lağım patladı diye suçu bize attılar. Başka bir icraatı, hizmeti yok ki 7 ayda. Çankaya, medyaya başka türlü çıkamıyor. Ben kendisine tavsiye ediyorum, önümüzdeki hafta haber olmak için oraya bir yatak atsın. 'Koruyorum' diye akşamı orada geçirsin.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber