Milli Eğitim Bakanlığı'nda müdür atamaları için başvurular 10 Haziran'da başlıyor

Haber Giriş : 08 Haziran 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yatılı ilköğretim bölge okulları ile Anadolu ve Fen liselerindeki boş müdürlük kadrolarına atama yapacak.

Başvurular, 10 Haziran-9 Temmuz günleri arasında, adayların kadrolarının bulunduğu okul, kurum, birim müdürlüklerince kabul edilecek.

Bakanlığın konuya ilişkin yayımladığı genelgede, MEB Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'ne göre müdür atanma koşullarını taşıyan adayların başvurabileceği bildirildi.

Halen eğitim kurumu müdürlüğü görevini yürütenlerden, 9 Temmuz 2004 tarihi itibariyle aynı kurumda en az 2 yıl görev yapmış olanlar il içinde, 3 yıl çalışanlar ise il dışında, durumlarına uygun eğitim kurumları için başvurabilecekler.

Yönetmeliğin yürürlülük tarihinden önce Bakanlığa bağlı eğitim kurumu müdürlüklerine atananlar ile daha önce bu görevde bulunmuş yönetici ya da yönetici adayları, kazanılmış hakları çerçevesinde diğer şartları da taşımaları halinde ilköğretim ve ortaöğretim kurumları için başvuruda bulunabilecekler. Koşulları taşıyan adaylar, belirlenen eğitim kurumlarından en fazla 3 tercihte bulunabilecek.

Adaylar, başvurularını, "Yöneticilik İstek Formu" ile kadrolarının bulunduğu okul, kurum, birim müdürlüklerine yapacaklar

aa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber