Adaylığı açıklandı, Gül'ün sitesine mesaj yağdı... İşte gelen mesajlar

Haber Giriş : 24 Nisan 2007 15:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'e, Cumhurbaşkanı adayı olduğunun açıklanmasıyla birlikte, mesaj yağdı.

Abdullah Gül'ün kişisel internet sayfası adaylığının açıklanmasıyla birlikte kutlama mesajlarıyla doldu. Gül'e adaylığının ilk saatlerinde gelen bazı mesajlar şöyle:

GÖZLERİM DOLDU

.Süreyya Bayraktar(ev hanımı):Sayın Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklandığı anda gözlerim doldu ve mutluluktan ağladım. Son derece yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum. Zaten şahsı ve eşini hakikaten örnek alınacak insanlar olarak görüyorum. Allah utandırmasın. Kendilerini en içten dileklerimle kutluyorum. Saygı ve sevgilerimle.

ABDULLAH AMCA

.Canan Büyük(öğrenci):Abdullah amca Cumurbaşkanlığı seçimin hayırlı olsun. Allah yolunu açık etsin.

BAŞBAKANLA DOSTLUĞUNUZ TÜM ALEME ÖRNEK

.İshak Naycı(öğretmen):Sayın müstakbel Cumhurbaşkanı(m) adayım. Yeni görevinizi tebrik eder başarılar dilerim. Sayın Başbakanımla olan dostluğunuz tüm aleme örnek olacak ve kıskandıracak bir hadisedir. Yıllardır bu milletin beklediği Cumhurbaşkanlığıyla kucaklaşmasını sağladığınızda ben de sizi makamınızda ziyaret ederek bizzat tebrik etmek isterim.

Allah yar ve yardımcınız olsun.

SİZ BAŞBAKANLIĞI ERDOĞAN'A VERDİNİZ O DA SİZE KÖŞK'Ü

.İdris Onur(diş hekimi): Allah cc ın izniyle şimdiden cumhurbaşkanlığınızı tebrik etmek istiyorum. Fedakarlık sabır, güven ve azmin timsali olarak sizlere verilen bu makam sizinle beraber daha da yücelecek. Allah cc fedakarlık yapanlara ne kadar cömert. Siz Başbakanlığı bırakıp Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a devrettiniz. O da size Cumhurbaşkanlığını. Sizler ensar ve muhacirler gibisiniz. Yüce rabbim bundan sonraki görevinizde yardımcınız olsun.

SİZİ GURURLA İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİM

.Ahmet A. Yıldızalp(turizmci): Sayın Cumhurbaşkanım, sizi tebrik ediyor başarılar diliyorum. Size bu site açıldığı yıl yazdığım mesajda bu günü ima etmiştim. O gün geldi hayırlı olsun. Sizi gururla izlemeye, zaman zaman size yazmaya devam edeceğim. Beni hatırlayınız. Sevgi saygılarla.

ALLAH SİZE GAYRET VE KUVVET VURSUN

.Oktay Kocaoğlu(inşaat mühendisi):Sayın Abdullah Gül Bey. Yeni kutsal göreviniz vatanımız ve milletimiz için hayırlı olsun. Allah size gayret ve kuvvet versin. Allah yardımcınız olsun. Çok mutlu olduk. Başarılarınızın devamı dilekleriyle. Dualarımız sizinle. Saygılarımı arz ediyorum.

ŞİMDİDEN CUMHURBAŞKANLIĞINIZI KUTLARIM

.Ahmet İça (Endüstri Mühendisi): Şimdiden Cumhurbaşkanlığınızı kutlar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki hizmetleriniz için de Cenabı Allah'tan sizlerin yardımcısı olmasını dilerim. Tüm içten duygularımla Dualarımızın sizlerle olduğunu belirtmek isterim. Saygılarımla Sayın Cumhurbaşkanım.(ANKA)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber