Telsim'e borcu olan, borcun dışında başka bir ödeme yapmayacak

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 25 Nisan 2007 17:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Telsim'e borcu bulunan abonelerin, ''Telsim'e Borcu Olan Kalmasın'' kampanyası süresince sistemde gördükleri borçlarının dışında avukatlık ücreti, banka havale ücreti gibi herhangi bir ödeme yapmayacakları bildirildi.

Telsim'den yapılan açıklamada, kampanya ile ile ilgili olarak eski Telsim abonelerinden gelen soruların, avukatlık ve banka havale ücretleri konularında odaklandığı belirtildi.

Borcu bulunan abonelerin, kampanya süresince peşin ya da taksitli ödeme seçeneklerinden yararlanarak borçlarını ödeyecekleri, sistemde gördükleri borçlarının dışında avukatlık ücreti, banka havale ücreti gibi herhangi bir ödeme yapmayacakları kaydedilen açıklamada, kampanya süresince ödenmeyen borçlara temerrüt faizi uygulanacağı ve takibinin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yapılacağı ifade edildi.

Kampanyaya katılanların, taksit ödemesini belirlenen son ödeme gününden 15 gün sonra da yapmadıkları takdirde uygulamayla kazandıkları tüm haklarını yitirecekleri, yaptıkları ödemelerin kampanya öncesi toplam borçlarından düşülerek bakiye borç için gerekli işlemlerin uygulanacağı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber