Öğretim üyesi odasında ölü bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2007 13:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Sebahat Akın'ın, bu sabah saatlerinde odasında ölü olarak bulunduğu bildirildi.

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Yard. Doç. Dr. Sebahat Akın, BAÜ'nün Çağış Yerleşkesi'ndeki kampuste bulunan Fen Edebiyat Fakültesi binasındaki odasında saat 10.30 sıralarında ölü olarak bulundu. Akın'ın cesedinin, derse gecikmesi üzerine öğrencileri tarafından odasında bulunduğu belirtildi. Jandarma bölgesi olan kampuste odasında cansız halde bulunan Sebahat Akın, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybettiği öğrenilen ve uzun süreden beri odasında bulunduğu tahmin edilen Yard. Doç. Dr. Sebahat Akın'ın ölümüyle ilgili Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yard. Doç. Dr. Sebahat Akın, aynı zamanda Edremit Zeytincilik Enstitüsü Müdürü olarak görev yapıyordu.

Aynı üniversitede görev yapan Akın'ın eşi Metin Akın da Çağdaş Eğitim Vakfı'nın (BAÇEV) Balıkesir Şube Başkanı olduğu kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber