Vodafone'dan, faturalı hat abonelerine yeni tarife

Haber Giriş : 17 Mayıs 2007 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vodafone, faturalı hat sahibi abonelerine yönelik çıkarttığı Seç Konuş Mobil Hat Avantajı tarifesini duyurdu. 16 Mayıs 2007 tarihi itibariyle uygulamaya giren kampanya dahilinde faturalı hat sahibi Vodafone aboneleri, Seç Konuş Tarifesi'ne geçtikten sonra yeni Mobil Hat Avantajını seçerek aylık KDV dahil 8 YTL sabit ücret karşılığında, şebeke içi ve Tutkcell, Avea operatör aboneleriyle görüşmelerini, 300 dakika için 20 YKr/dakika'dan gerçekleştirecek. 300 dakikadan sonra yapılacak aramalar yine dakikası 30 YKr üzerinden ücretlendirilecek.

Seç Konuş Mobil Hat Avantajı, Vodafone tarifeleri içinde diğer operatöre doğru uygulanan en düşük fiyat olmasıyla öne çıkıyor. Sadece sabit hat abonelerini kapsamayan bu yeni paketi seçen aboneler aynı zamanda, paketin esnek yapısınınsunduğu fırsatlardan da yararlanarak, kendi tarifesini oluşturabiliyor. Örneğin abone, PSTN yönüne doğru çok konuşacaksa Sabit Hat Avantajını seçerek, sabit operatörün sehiriçi ve şehirdışı uyguladığı fiyattan daha ucuza cep telefonundan konuşabiliyor. Aynı ay içinde birden fazla opsiyonu birlikte tercih edip, kullanılabiliyor.

Seç Konuş Tarifesi'ni daha önceden tercih etmiş olanlar da, Mobil Hat Avantajı'na geçtiklerinde aynı fırsatlardan faydalanabiliyor. Seç Konuş aboneleri, Vodafone Shop'ları ziyaret ederek, 444 0 542 nolu telefonu arayarak veya 7062'ye SMS atarak kampanyadan anında yararlanabiliyor.

www.teknolatte.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber