Polisin gözü önünde öldürme iddiası

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 28 Mayıs 2007 17:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'da, gece geç saatte alkollü olarak gittiği restoranda kendisine masa açmayan garsonlarla kavga edip, yanına çağırdığı arkadaşları ile birlikte olay çıkaran ve bu arada müşterilerden 37 yaşındaki İsmail Paycı'yı olay yerindeki polislerin gözü önünde bıçaklayıp öldürdüğü ileri sürülen 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Geçen cuma günü Merkez Park içindeki 8. Gün Şirketi'ne ait restoranda meydana gelen olayda, iddiaya göre 28 yaşındaki Fatih Kiraz, garsonlardan masa açıp yemek ve içki vermesini istedi. Garsonların restoranı kapatacaklarını belirterek masa açamayacaklarını söylemesi üzerine Kiraz, tartışma çıkarıp, kirvesi Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibinde çalışan 41 yaşındaki Taylant Doğrusoy ve kardeşi 25 yaşındaki Mehmet Doğrusoy'u yanına çağırdı. Bu sırada aynı restoranda iş arkadaşları Cengiz Karamık (18), Ramazan Alınbey (29) ve Hüseyin Koç (22) ile yemek yiyen Ayhan Sağlık Ürünleri Şirketi Müdürü İsmail Paycı, restoran içinde bağıran Kiraz'dan sessiz olmasını istedi. Bu kez Paycı ve arkadaşlarına yönelen Kiraz, kirvesi iki kardeşinin de gelmesi ile daha da saldırganlaştı.

POLİSLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLADI

Bu sırda olay yerine gelen polis ekiplerinin biber gazı sıktığı zanlılar, alkolün de etkisiyle Cengiz Paycı ve arkadaşlarını polislerin önünde darp edip, bıçakladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan İsmail Paycı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay sırasında yaralanan taraflar önce hastaneye ardından da Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Cinayette bıçağı kullandığı ileri sürülen Taylant Doğrusoy, poliste verdiği ifadesinde kimseyi bıçaklamadığını ileri sürerken, diğer iki zanlı da kavgada iş arkadaşlarının yanlışlıkla İsmail Paycı'yı bıçaklamış olabileceğini ileri sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber