Hain saldırıda bir acı haber daha geldi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin Kuzey Irak'ın Zap bölgesinden güdümlü füze ile yaptıkları saldırıda 1 asker ve iş makinesi operatörü şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Ekim 2018 19:56, Son Güncelleme : 09 Ekim 2018 20:07
Hain saldırıda bir acı haber daha geldi

Saldırı, sabah saatlerinde Çukurca ilçesi Güven Dağı Üs bölgesine yapıldı. Kuzey Irak'ın Zap bölgesinden PKK'lı teröristlerin 2 adet güdümlü füze ile yaptığı saldırıda, 1 asker ile iş makinesi operatörü şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Yaralılar tedaviye alınırken, saldırının ardından bölgede operasyon başlatıldı.

5 GÜN SONRA İKİNCİ ŞEHİT HABERİ

Geçen hafta perşembe günü Batman'ın Hasankeyf ilçesinde, PKK'lı teröristlerin daha önceden asfaltın altına tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu 7 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Uzman Çavuş Yahya Şen (24) de memleketi Kırıkkale'de toprağa verilmişti.

ŞEHİT OPERATÖRÜN AİLESİNE ACI HABER ULAŞTI

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerin Kuzey Irak'ın Zap bölgesinden güdümlü füze ile yaptıkları saldırıda ağır yaralanan iş makinesi operatörü sivil işçi Ali Çam(22), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çam'ın acı haberi, Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yaşayan annesi Leyla, babası Mehmet Çam'a verildi. Yaklaşık 6 aydır bölgede iş makinesi operatörü olarak çalıştığı belirtilen ve 3 aydır Fadime Çam ile sözlü olan Çam'ın yarın düzenlenecek törenin ardından ailesinin oturduğu Çatak köyünde toprağa verileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber