Savcının aşk intiharı

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 26 Haziran 2007 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tabancayla canına kıyan hakim Eyüp Yılmaz'ın ?Öldükten sonra mı bana inanacaksın? diye eşine mesaj attığı ortaya çıktı

SİNOP'ta, kendisini terk eden Nurcan Yılmaz'la barışma girişimi sonuçsuz kalınca çene altına dayadığı ruhsatlı tabancasını ateşleyip yaşamına son veren İstanbul Bağcılar Adliyesi Hakimi 47 yaşındaki Eyyüp Yılmaz'ın, eşinin cep telefonuna çok sayıda mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Hakim Yılmaz'ın eşine geçtiği ve tutanakla tesbit edilen mesajlarda, ?Öldükten sonra mı bana inanacaksın?', ?Senin için ölürüm demiştim, inanmadın, inanacaksın tek kadınım' yazıları tespit edildi.

Asla unutamayacaksın

Eşi gözü önünde intihar eden Nurcan Yılmaz, ?Eyyüp bana ?Sana öyle bir şey yaşatacağım ki bir daha unutamayacaksın' demişti. Bunu yaptı. Hala şoktayım? dedi. Eşiyle olan tartışmaların genellikle kıskançlık yüzünden çıktığını söyleyen Yılmaz ?Her tartışmada bana ?Seven insan, sevdiği için ölmeli, öldürmeli' diyordu. Eşimin alkol problemi vardı. O yüzden kendisi terapi görüyordu. Aniden belinden tabancayı çıkartıp, gözlerimin önünde çenesine tutup ateşledi.

O anda mahvoldum? dedi.?EŞİM DOLANDIRILDI?

Nurcan Yılmaz, eşinin problemli olduğunu belirterek ?Bir arkadaşıyla araç kiralama işi yapacaktı. Ancak 50 bin YTL dolandırıldı. Bunun da problemini yaşıyordu? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber