İzci öğretmeni ayı saldırısından kadınlar kurtardı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 27 Haziran 2007 13:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 31yıldır öğretmenlik görevini yapmakta olan Şendoğan Çilingir (52) uğradığı ayı saldırısı sonucu Zonguldak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay Devrek'in Gümüşpınar köyü Ahmetoğlu Mahallesi'nin köy ormanında gerçekleşti. Devrek Kuva-i Milliye İlköğretim Okulu'nda 4 yıldır sınıf öğretmeni olarak görev yapan ve aynı zamanda izci olan Şendoğan Çilingir'in izcilik tutkusuyla sık sık Devrek'in çeşitli ormanlarını gezdiği bildirildi.

Devrek'in Gümüşpınar köyünün Ahmetoğlu Mahallesi köy ormanında gezen izci öğretmenin ayı saldırısına uğradığını gören köy sakinleri yardıma koştu. Uğradığı saldırı nedeniyle kaçmaya başlayan Çilingir, Gümüşpınar köyünün Yayalar Mahallesi'ne kadar arkasına bakmadan koştuğunu ve Yayalar Mahallesi'nin köy kadınları tarafından kurtarıldığı bildirildi.

Zonguldak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 çocuk babası izci öğretmenin hayati tehlikesinin bulunmadığı, elinden ve yüzünden aldığı pençe darbeleri nedeniyle gözetim altında bulundurulduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber