Ekonomik kriz muhtarları da vurdu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2007 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gösteriş ve şaşalı törenleri ile Türkiye'de nam salan Aydın, ard arda yaşanan ekonomik krizler ve son yaşanan kuraklılıkla birlikte tasarrufu öğrenmeye başladı. Özellikle kırsal kesimlerde ve köylerde bir çok vatandaş özel giderlerini kısıtlamak için çareler ararken, tasarruf tedbirlerine muhtarlar da uyum sağladı. Aydın'ın İncirliova ilçesine bağlı 16 köyün muhtarı bir açılışa ortak çelenk gönderdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından KÖYDES Projesi kapsamında yapımı tamamlanan İncirliova ilçesi Köprüovası Köyü'nün İçme Suyu Şebekesi Projesi'nin açılışı yapıldı. Bakan Koç ile birlikte Vali Malay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, AK Parti il yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katılığı törende İncirliova köylerinin muhtarları adeta herkese tasarruf dersi verdi. İlçeye bağlı İsafaklar, Arpadere, Sınırteke, Osmanbükü, Dereağzı, Karagözler, Beyköy, Arzular, Eğrek,

Hacıaliobası, Hamitler, İkizdere, Gerenkova, Yazıdere ve Sandıklı Köyleri'nin yanı sıra Köy Katibi Mehmet Çoban ortak çelenk yaptırıp, köye gönderdi.

Muhtarlar 16 kişi ortak yaptırdıkları çelenkle hem Köprüovası Köyü'nün bu önemli gününü kutlamış, hem de törene katılan herkese tasarruf dersi vermiş oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber