BBP'nin AKP'ye destek olacağı yönündeki haberler yalanlandı

Haber Giriş : 03 Temmuz 2007 15:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı ve Sivas Bağımsız milletvekili adayı Muhsin Yazıcıoğlu, BBP'nin AKP'ye destek olacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, ?Defalarca söyledim, bizim herhangi bir partiye ne ön yargımız ne ön destek kararımız var? dedi.

Yazıcıoğlu, yazılı açıklamasında, kendisinin görüşlerine dayandırılarak bazı gazetelerde yer alan ?Meclise girdiklerinde CHP-MHP koalisyonunu önlemek için AKP'ye destek verebiliriz? yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Bu tür haberlerin son günlerde basında sıkça yer almasını eleştiren Yazıcıoğlu, bağımsız adaylıkla Meclis'e gireceklerini ancak kendisinin AKP politikalarına temelden karşı olduğunu kaydetti. Yazıcıoğlu şunları belirtti:

?Biz Türkiye'nin sorunlarının mücadelesini vereceğiz. Bizim herhangi bir partiyle işbirliğimiz yok, anlaşmamız yok, herhangi bir siyasi partiye angajmanımız yok, ön şartımız yok. Bazı gazetelerde çıkan AK Parti'ye destek vereceğimiz, CHP ve MHP'ye destek vermediğimiz tarzındaki haber, beyanat doğru değildir. Defalarca söyledim, bizim herhangi bir partiye ne ön yargımız ne ön destek kararımız vardır.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber