Eski müftü, diyanet personeline ?Mütevazi cennet? vaad etti

Haber Giriş : 14 Temmuz 2007 13:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı olarak müftülük yaptıktan sonra emekli olan Hüsnü Bayrak Yalova Fıstıklı Köyü yakınlarında bulunan Yaşmak Otel'i işletmeye başladı.

Tesettürlü kadınların yararlanması için açılan otelin tanıtım broşürü Diyanet İşleri Başkanlığı'ndaki ilan panosuna asıldı. Eski Müftü Bayrak, ilan panosunda Diyanet personeline "mütevazı cennet" vaad etti. Yaşmak Otel'in tanıtım yazısında ?Mütevazı bir cennet sizi bekliyor? denildi. Yalova Fıstıklı Köyü yakınındaki Yaşmak Otel'de Diyanet personeline indirimle tatil yapma imkanı getirildi. Tatille ilgili duyurular Diyanet'in ilan panosuna da asıldı.

?MÜTEVAZI CENNET'E DİYANET ONAYI

Duyuru, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ?görülmüştür, uygundur? onanıyla ilan panosuna asıldı.

Duyuruda, ?Allah, kainatı ve içindeki her şeyi insanların istifadesine sunmuştur. Dünya, insan için hayati önem taşıyan bir gezegendir. Dünya, insanların ömürleri kadar misafir olduğu, uğrayıp geçtiği, nimetlerle dolu bir varlıktır. Bu nimetlerden yararlanmak elbette insan için en tabii haktır. Ancak bunun şartları yüce yaratıcı tarafından belirlenmiş ve bu şartlara uymamız tavsiye ve emredilmiştir. İşte bu şartlara riayet etmeye çalışarak, deniz nimetinden istifade etmek üzere tesislerimizi gelip görme imkanını bulacaksınız? denildi.

HANIMLARA KAPALI HAVUZ

İlanda şunlar yer aldı:

?Denizlerden neden istifade etmeyelim" sloganı ile çıktığımız hizmet yolunda insan sağlığına faydalı olan deniz, kum, güneş ve temiz havadan bizler niçin istifade etmeyelim?

Motelimiz, 4 ana bina, 4 daire, 26 oda ve 10 ailelik çadır, oturma ve yemek salonu, voleybol sahası, pinpon, çocuk oyun yeri, kantin, çardak, hanımlar için kapalı yüzme havuzu ve otoparktan oluşan denize sıfır bir yerdedir. Müşterilerimiz el ve banyo havlularını kendileri getireceklerdir. Çadırlarımızda kalanlar ise ilaveten yastık kılıfı ve nevresim takımı bulunduracaklardır?

KADINLAR İÇİN ÖZEL SAHİL VE HAVUZ

"Mütevazı bir cennet sizi bekliyor" sloganıyla kendini tanıtan Yaşmak Otel de, kadınlar kendileri için oluşturulmuş özel plajlarda denize girme şansı elde edebilecek. İlanda, yarı olimpik havuzu da bulunan Yaşmak Otel'de kadınların rahatlıkla havuza girmesi için havuzun etrafının kapatıldığı da vurgulandı.

AÇIK HAVA MESCİDİ DE VAR

Yalova Fıstıklı Köyü sahilinde yer alan Yaşmak Otel'in tanıtımında ?açık hava mescidi'nin olduğu bilgisi de yer aldı.(

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber