Güvenlikçi arkadaşını rehin aldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2007 05:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSKİ Beşiktaş Şube Müdürlüğü'nde çalışan bir güvenlik memuru, tayininin başka bir yere çıkması nedeniyle önce arkadaşını rehin aldı, sonra boğazına dayadığı silahla kendini öldürmek istedi.

İSKİ Beşiktaş Şube Müdürlüğü'nde çalışan bir güvenlik memuru, tayininin başka bir yere çıkması nedeniyle önce arkadaşını rehin aldı, sonra boğazına dayadığı silahla kendini öldürmek istedi. Olay yerinde gergin bekleyiş sürüyor.

Olay, Sarıyer Pınar Mahallesi'nde bulunan İSKİ'ye ait Beşiktaş Şube Müdürlüğü'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İSKİ'nin güvenlik görevlisi Fatih Duruhan (38), tayininin Ayazağa Şubesi'ne çıkmasına sinirlenerek nöbet kulübüsünde bekleyen arkadaşını rehin aldı. Olay yerine gelen polis ekiplerini görünce arkadaşını serbest bırakan Duruhan, belinden çıkardığı tabancayı bu kez kendi boğazına dayadı.

Ayazağa Şubesi'ne çıkarılan tayin kararının geri alınmasını, eski şubeye gitmek istediğini belirten Duruhan, "Nasihata ihtiyacım yok, ben tayin istemiyorum" diye bağırdı. İSKİ'den gelen bir yetkilinin kendisiyle görüşmek istemesine sinirlenen güvenlik görevlisi, silahı ateşlemek istedi.

Bu sırada, polis ekipleri de arkadan yaklaştıkları güvenlik görevlisinin silahını almak istedi. Durumu fark eden Duruhan, havaya bir el ateş açtı.

Ambulans ve itfaiye ekiplerinin hazır tutulduğu olay yerinde gergin bekleyiş sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber