Tüp bebekte devlet güvencesi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2007 21:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Tüp Bebek Merkezi, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı güvencesi altında çalışanların ve eşlerinin çocuk özleminin giderilmesi için hastaların tedavilerine başladı. Bağ-Kur ve Emekli Sandığı güvencesi altında çalışanların ve eşlerinin kullanmakta olduğu 3 tüp bebek uygulamasına kadar her uygulama için ilaç ve bin 240 YTL ücret yardımından SSK güvencesindeki eşler de yararlanabilecek.

Antalya Tüp Bebek Merkezi Medikal Direktörü Op.Dr. Kemal Özgür, yaptığı açıklamada, "Sosyal güvencesi SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı olan hastaların Eğitim Araştırma ve Üniversite hastanelerinden alacakları "tüp bebek tedavisine uygundur" raporu ile merkezimizde sadece bin 650 YTL ödeyerek tedavi olabiliyor. SSK güvencesinde olanların da tüp bebek tedavisinde kurum desteğinden faydalanabilmesi, uzun süre beklediğimiz ancak netleşemeyen bir konuydu. Bu konuda ilk kez tüp bebek denemesine başlayacak

sigortalılardan umudunu yitirmeyen tekrar tedavi programına girmek isteyen birçok hastaya kadar yüzlerce telefon aldık. Yasa çıkması ile hepsi adına biz çok mutluyuz, anlaşma yapan ilk kurumlardanız. Ayrıca alt yapımızı bu konuda oluşturduk, en iyi hizmeti sunacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber