Alinur Aktaş, hala 10 şirketteki görevini bırakmadı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Alinur Aktaş, kamuoyundaki tepkilere rağmen hala belediyeye bağlı şirketlerin yönetim kurulu başkanlıklarını kendisinde tutmaya devam ediyor.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 30 Temmuz 2019 15:48, Son Güncelleme : 30 Temmuz 2019 16:01
Alinur Aktaş, hala 10 şirketteki görevini bırakmadı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Alinur Aktaş, belediye başkanlığının yanı sıra, 10 adet belediye şirketinin yönetim kurulu başkanlığını görevini birarada yürütüyor.

Alinur Aktaş'ın yönetim kurulu başkanı olduğu belediyeye bağlı 10 şirket şunlar; BURULAŞ, BURFAŞ, BİNTED, BUSKİ, BURBAK, BURKENT, JEOTERMAL, BESAŞ, TARIM A.Ş. ve KÜLTÜR A.Ş.

HER ŞİRKETTEN BİN LİRA MAAŞ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, kamuoyunda yer alan "50 bin TL maaş alıyor" şeklindeki iddialar üzerine bir açıklama yapmış ve şunları söylemişti:

Açıklamada, "Şirketlerde huzur hakları 1.000 (Bin) TL'dir. Şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanı da Yönetim Kurulu üyeleri ile aynı miktarda huzur hakkı almaktadır."

HALA İSTİFA ETMEDİ

Ancak bu açıklamaya rağmen Alinur Aktaş, kamuoyu belediye başkanlarının belediye şirketlerinde de yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmesine tepki gösteriyor. ancak, Aktaş, kamuoyundaki tepkilerine rağmen, 10 şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini hala bırakmadı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber