Vali Yardımcısı: Kendini yenileyemeyen okul müdürlerinin emekliliği gelmiştir

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2007 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli Vali Yardımcısı Ertekin: "Kendini yenileyemeyen okul müdürlerinin emekliliği gelmiştir"

DENİZLİ (CİHAN)-Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, heyecanını yitiren ve kendini yenileyemeyen okul müdürlerinin emekliliğinin geldiğini söyledi.

2007-2008 eğitim öğretim yılının başlayacak olması dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından merkezdeki okul müdürlerine yönelik bir toplantı düzenlendi.

Müdürlüğün ek binasındaki toplantıya Milli Eğitim'den Sorumlu Vali Yardımcısı Ertekin, Milli Eğitim Müdür Vekili Mevlüt Kocatürk, milli eğitim müdür yardımcıları Mustafa Özevcimen ve Ramazan Tandır, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatih Işık, merkezdeki ilköğretim okulları ve liselerin müdürleri katıldı.

Ertekin, toplantının amacının okullar açılmadan varsa problemlerin çözülmesi ve eğitim öğretim yılına sıkıntısız başlanması olduğunu söyledi.

İbrahim Ertekin, "Aramızda uzun yıllar okul müdürlüğü yapanlar var. Müdürlerimiz zamana ayak uydurmak için mutlaka kendiini yenilemelidir. Heyecanını yitiren ve kendini yenileyemeyen arkadaşlarımızın, kendi açılarından emekliliği gelmiştir. Heyecanımızı asla kaybetmemeliyiz. Mutlaka bulunduğunuz görevin hassasiyetini ve sorumluluğunu bilerek hareket edin. Denizli eğitim öğretimde iyi bir noktada ancak amaç daha da ileriye gitmek olmalı." dedi.

Toplantıda şartlı nakil transferi, öğrenci kayıtları, okulların bakım ve onarımı, kantin, su deposu, tuvalet, lavabo, su sebilleri gibi yerlerin öğrenci sağlığı için iyileştirilmesi amacıyla yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber