2 polisi vuran zanlı, vurularak yakalandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2007 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Komşu aileden üç kişiyi ve iki polisi tüfekle yaralayan zanlı vurularak yakalandı

İZMİR (CİHAN)- İzmir'in Çiğli ilçesinde komşular arasında çıkan kavga sırasında pompalı tüfekle üç kişiyi ve olaya müdahale etmek için gelen iki polis memurunu yaralayan zanlı, kalçasından vurularak yakalandı.

İddialara göre 8759 Sokak 26 numaralı evde oturan A.E. (49), sabah saat 07.20 sularında evinin karşısında oturan ve aralarında anlaşmazlık olduğu öğrenilen komşusu Gökhan Arslan'ın (44) 35 KNR 19 plakalı minibüsüne sopayla vurarak camlarını kırıp kaportasına zarar verdi. Bu sırada Arslan'ın evinin yanındaki binada oturan Nuran Köse (40), balkona çıkarak kuzeni Arslan'ın minibüsüne zarar veren A.E'yi kameraya çekmek istedi. Bu durumu farkeden A.E., evindeki av tüfeğini alarak ev hanımı Köse'yi balkonda vurdu. Silah sesi üzerine dışarıya çıkan minibüs sahibi Gökhan Arslan ve amcası Mustafa Arslan (70), A.E.'yi durdurmak istedi. A.E. ise kuruyemiş dükkanı işleten Gökhan Arslan ve Mustafa Arslan'ı da pompalı tüfekle yaraladı. Çevre sakinlerinin durumu polise bildirmesi üzerine bölgeye, Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği'nde görevli asayiş ekibi sevkedildi. Ekipteki polis memurları, pompalı tüfekle üç kişiyi yaralayan A.E.'yi yakalamak istedi. A.E'nin av tüfeğiyle polislere de ateş açması sonucu ekip aracının camları kırıldı ve kaportası delindi. Araçtan inen polislerden Veysel Keskin ve Yüksel Alceylan, av tüfeğinden çıkan saçmalarla karın ve bacaklarından yaralandı. Kısa sürede gönderilen takviye polis ekipleri, elindeki tüfeği bırakmayan A.E.'yi kalçasından tabancayla vurarak etkisiz hale getirdi. Yaralılardan polis memuru Keskin, Gökhan Arslan, Mustafa Arslan ve Nuran Köse Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, diğer polis memuru Yüksel Alceylan ise Özel Kent Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Nuran Köse'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer dört kişinin ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yaralanan polis memurlarını hastanelerde ziyaret etti. Hastane çıkışı konuşan Emniyet Müdürü Çapkın, olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirterek, yaralı polislerin sağlık durumunun iyi olmasının kendilerini teselli ettiğini söyledi. Zanlı A.E. ise tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilerek Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber