Cezaevi aracı kamyonla çarpıştı: 2'si tutuklu 3 kişi öldü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 27 Eylül 2007 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

,

Hakan KABANASANOĞLU/DERELİ (Giresun), (DHA)

ŞEBİNKARAHİSAR İlçesinde Giresun İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne 2 tutuklu getiren cezaevi aracı Dereli İlçesi yakınlarında kamyonla çarpıştı. Kazada cezaevi aracı sürücüsü ve 2 tutuklu hayatını kaybetti. 8'i asker 10 kişi yaralandı.

Olay bugün saat 10.15'de Dereli İlçesinin İkisu köyü yakınlarında meydana geldi. Giresun İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne iki hasta tutuklu götüren Cengiz Gürsoy'un kullandığı 28 EN 101 plakalı Şebinkarahisar Cezaevi'ne ait araç, karşı yönden gelen Ali Tekiroğlu yönetimindeki 28 K 0101 plakalı kamyonla çarpıştı.

Cezaevi aracı sürücüsü Cengiz Gürsoy (42) ile araçta bulunan tutuklular Süleyman Yiğit (59) ve Kazım Çavuşoğlu (30) olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Ali Tekiroğlu ile cezaevi aracında bulunan Astsubay Çavuş Kamil Kutay, Uzman Çavuş Erdal Aydın, Jandarma erler Mehmet Tekeli, İlhan Başar, Rıdvan Karakaya, İbrahim Çoşkun, Hasan Ağtaş ve Abdullah Mamak ile İnfaz Koruma Memuru Erdoğan Eroğlu yaralandı.

Yaralılar Dereli ve Giresun İlhan Özdemir Devlet Hastaneleri'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber