Ankara'da Telekom trafosu yakıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2007 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Ostim'de yol kenarında bulunan Telekom'a ait trafo, dün kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldı. Bugün yanan trafoyu tamir için olay yerine gelen görevliler, grev yapan ve hiç bir arızaya bakmayan telekom işçileri tarafından engellendi.

Edinilen bilgiye göre, Ostim Macunköy'de yol kenarında bulunan Telekom'a ait trafo dün kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldı. Bugün yanan trafoyu tamir için olay yerine gelen görevliler, grevde bulunan Telekom işçilerine takıldı. Telekom trafosunun tamir edileceğini duyan ve olay yerine gelen 20 kişi, görevlilere trafonun tamir edilmesi için izin vermedi.

Grevdeki işçiler ile görevliler arasında başlayan tartışmanın giderek büyümesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Trafonun tamir edilmesine karşı çıkan Telekom işçileri, kendilerinin grevde bulunduğunu ve dolayısıyla doğan hiç bir arızaya bakmadıklarını belirterek, kendileri dışında hiç bir görevlinin burada tamirat yapamayacagını iddia etti.

Trafoyu tamir için gelen işçilerin olay yerinden ayrılması üzerine bir süre olay yerinde bekleyen Telekom işçileri, daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber