Anadolu öğretmen lisesi müdürleri toplantısı sona erdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2007 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'deki tüm Anadolu Öğretmen Liselerinin müdürleri, Kuşadası'nda gerçekleştirilen ?Stratejik Planlama ve Yönetim? konulu hizmet içi seminerinde bir araya geldi.

Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde düzenlenen seminere, Türkiye'nin değişik il ve ilçelerinde Anadolu Öğretmen Liselerinde müdür olarak görev yapan 180 eğitimci hazır bulundu. 4 gün süren seminerin kapanış törenine ise Aydın Valisi Mustafa Malay, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürü Ömer Balıbey, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Aydın Milli Eğitim Müdürü Murat Taner ve Kuşadası ilçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 4 gün süren seminerde, yönetimde çağdaş yaklaşımlar, öğrenci merkezli ve yapılandırmacı öğretim programları, stres yönetimi, çağdaş öğretim yöntemleri, 5018 sayılı kanun ve bütçe uygulamaları, personel yönetiminde sicil ve disiplin işlemleri, Anadolu Öğretmen Liselerinde eğitim, öğretim, öğrenci işleri uygulamaları gibi çeşitli konularda seminer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber