Müstehcen fotoğraflar paylaşan 'Elif Sarı' hesabının kullanıcısı erkek çıktı

Sosyal medyada 'Elif Sarı' adıyla açılan hesaptan kucağında bebek olan bir kadının uygunsuz fotoğraf ve mesajları paylaşıldı. Fotoğraftaki kadının yurt dışında yaşadığı, hesabı Gaziantep'ten Yunus E.'nin kullandığı belirlendi. Gözaltına alınan Yunus E., sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken, "Cahillik ettim, çok pişmanım" dedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Ağustos 2020 15:29, Son Güncelleme : 26 Ağustos 2020 15:31
Müstehcen fotoğraflar paylaşan 'Elif Sarı' hesabının kullanıcısı erkek çıktı

Sosyal medyada kucağında bebeğiyle uygunsuz fotoğraf ve mesajlar paylaşan 'Elif Sarı' adlı hesabın kullanıcısı Yunus E. Gaziantep'te gözaltına alındı.

Fabrikada çalıştığı belirlenen Yunus E.'nin adresinde arama yapan ekipler, bilgisayar ve çeşitli dijital materyallere incelemek üzere el koydu.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Yunus E.'nin, pişman olduğunu, kadın ve bebeğinin fotoğraflarını internetten bulduktan sonra sahte isimle hesap açtığını söylediği öğrenildi.

Yakınlarına 'Dua edin' diye seslendi
Sorgusu tamamlanan Yunus E., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Yunus E., getirilişi sırasında adliye çevresinde bekleyen yakınlarına "Dua edin" diye seslenirken, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ise "Bir cahillik ettim. Çok pişmanım" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber